Godt Nytår

Nytårshilsen fra gruppelederen.

Godt nytår til alle. Her får I lidt stemningsbilleder fra året der gik.

Gruppen har fortsat mange aktiviteter – både i og omkring hytten samt når vi deltager på løb, weekendture og sommerlejr. De mindste Bævere og Ulve var på sommerlejr ved Herlufmagle, var med på Sct. Georgs løb, distriktsturnering og julekalender weekend ved hytten. Ulvene deltog også på Oak City Rally, hvor de byggede egen sæbekassebil. Junior og trop spejderne deltog bl.a. på Vinter fejden i Haslev, vandretur i Sverige, overnattede i Tivoli i Århus og var i efteråret på Sct. Georgs løb hvor vi lagde grund til og i december på Decemberfejde, som vores gruppe har arrangeret i 30 år. Trop spejderne har yderligere haft flere projekter, bl.a. bygget pizza ovn og smedet i byens historiske smedje. Spejderne var på gruppe tur ved Faxe kalkbrud og hele gruppen med familier deltog ved gruppens sommerarrangement.

Mange børn deltog da vi havde karrusel og bagning af snogbrød ved Jazz festivalen, da vi gik med fakkeltog til kirken ved kyndelmisse og ikke mindst da vi afholdt fastelavn på torvet sammen med kirken og erhvervsforeningen.

Tak for alle de frivillige timer der lægges af vores aktive ledere og tak for opbakningen fra forældre, der hjælper med gruppens aktiviteter som Spilop, salg af julekalender mv. Og tak til forældrene i grupperådet, der er med til at binde tingene sammen. Held og lykke med hytteprojektet, som I også arbejder med. Med tak for det gamle år, ønsker jeg et godt og aktivt nyt spejder år i 2024.

Leif Nielsen, gruppeleder